5 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΥΛ ΑΠΟ ΤΗΝ COCO CHANEL.

5 μαθήματα στυλ από την Coco Chanel.
Η Coco Chanel εκτός από γνωστή σχεδιάστρια και ιδρύτρια του μεγαλύτερου luxury brand ρούχων και όχι μόνο στον κόσμο, έχει αφήσει εποχή για το ιδιαίτερο προσωπικό της στυλ και για εκείνη την εποχή επαναστατικό, το οποίο όμως μπορεί να μας εμπνεύσει μέχρι και σήμερα. Παρακάτω παρουσιάζονται 5 συμβουλές στυλ που ακολουθούσε η ίδια και αν θέλετε μπορείτε κάποια από αυτά τα tips να τα ακολουθήσετε και εσείς.

1. Η δύναμη του μεταξιού.

Το μετάξι είναι ένα αέρινο ύφασμα με πολυτελή διάθεση. Αν λοιπόν θέλετε να νιώσετε όμορφα να πάρετε λίγο από την αίγλη των stars του Hollywood, μπορείτε να φορέσετε μεταξωτές πυτζάμες ή μια μακριά ρόμπα και να αλλάξει κατευθείαν η διάθεσή σας.

5 μαθήματα στυλ από την Coco Chanel.

2. Androgynous style.

Είναι η γυναίκα που επηρεάστηκε πολύ από την αντρική μόδα και θέλησε να ενσωματώσει στοιχεία της στην γυναικεία. Ένα κοστούμι και συγκεκριμένα ένα σακάκι, συνδυασμένο με ένα άνετο παντελόνι ή μια φούστα είναι items που θα πρέπει να έχει μια γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της.

5 μαθήματα στυλ από την Coco Chanel.

3. Διακοσμήστε τα μαλλιά σας.

τα αξεσουάρ για τα μαλλιά ήταν κάτι που δεν αποχωριζόταν η Coco Chanel. Μπορείτε λοιπόν να διακοσμήσετε τα μαλλιά σας με ευφάνταστα αξεσουάρ ή ακόμα και να φτιάξετε μόνη σας δικά σας.

4. Φορέστε κοσμήματα.

Η γνωστή σχεδιάστρια φορούσα πάντα πολλές πέρλες στο λαιμό. Έτσι λοιπόν και εσείς μην ξεχνάτε να προσθέσετε αξεσουάρ σε κάθε outfit που φτιάχνετε, ώστε να είναι ολοκληρωμένο.

5. Να νιώθετε όμορφες.

Μπορεί τα headpieces και τα κοσμήματα να είναι μερικά στοιχεία που μπορούν να αναβαθμίσουν το τελικό σας outfit, το πιο σημαντικό όμως είναι πως αισθάνεστε. Έτσι λοιπόν, είναι σημαντικό να νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας και αυτό θα ακτινοβολεί και προς τα έξω, ανεξάρτητα τα ρούχα που έχετε επιλέξει και πως τα έχετε συνδυάσει μεταξύ τους.

5 μαθήματα στυλ από την Coco Chanel.

DMStyling


Άρθρο: 5 μαθήματα στυλ από την Coco Chanel
Συγγραφέας: Dimi Styling.

Πηγή:vogue.gr

#DMStyling

© 2019 - 2020 dm-styling.com | All Rights Reserved. Dimi Malapani is a Fashion Stylist based in Athens, GR.
Designed by Anastasios Plus (A+)