ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ.

Οι φούστες είναι από τα άκρως γυναικεία items που υπάρχει στη ντουλάπα μιας γυναίκας, ανεξαρτήτως το στυλ που ακολουθεί. Ανάλογα την εποχή τα trends στις φούστες διαφέρουν. Αυτό το φθινόπωρο λοιπόν, έχουν εμφανιστεί νέα trends στις φούστες που μπορούμε να επενδύσουμε και να δημιουργήσουμε όμορφα σύνολα.

Μάξι denim φούστα.

Η denim φούστα είναι από τα must have items τόσο για casual εμφανίσεις όσο και για βραδινές. Συνδυάστε την με ψηλές μπότες και puff sleeves πουκάμισα που και αυτό αποτελεί trend της εποχής.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ.

Ribbed φούστες.

Οι φούστες με πλέξη ριπ ήρθαν για να μείνουν. Είναι μια cozy και εύκολη επιλογή για τις πρωινές σας εμφανίσεις. Μπορείτε να το συνδυάστε με ίδιο ριπ πουλόβερ φτιάχνοντας ένα co-ord σετ. Ολοκληρώστε το σύνολο με ένα ζευγάρι sneakers ή με ένα ζευγάρι loafers.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ.

Δερμάτινη φούστα.

Γενικότερα τα δερμάτινα ρούχα θα είναι από τις πρώτες επιλογές μας για αυτό το φθινόπωρο. Επενδύστε σε μια δερμάτινη pencil φούστα που θα αναδείξει τόσο τα πρωινά όσο και τα βραδινά σας σύνολα. Συνδυάστε την με γόβες, αλλά και με sneakers ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ.

Μίνι πλισέ φούστα.

Επιστρέφουν οι μίνι πλισέ φούστες που θυμίζουν school style. Μπορούν να συνδυαστούν με ankle boots και μακριά παλτό για να δημιουργήσετε το ιδανικό preppy look.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ.

Επενδύστε σε κάποια από τα παραπάνω trends σε φούστες για αυτό το φθινόπωρο. Εμπνευστείτε και δημιουργείστε outfits με βασικό items τη φούστα για τα καθημερινά σας outfits.

DMStyling

Άρθρο: ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ.
Συγγραφέας: Dimi Styling.
Πηγή: www.harpersbazaar.gr

#DMStyling

© 2019 - 2021 dm-styling.com | All Rights Reserved. Dimi Malapani is a Fashion Stylist based in Athens, GR.
Designed by Anastasios Plus