ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΟΔΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

Η ψηφιακή εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης έχει φτάσει στο τέλος της και έχουμε συγκεντρώσει τις 4 τάσεις που ανέδειξαν οι σχεδιαστές μέσα από τις collection τους.

Έντονα Μοτίβα.

Στις τάσεις που κυριάρχησαν στην Εβδομάδα μόδα της Αμερικής είναι το mix and match στα έντονα μοτίβα. Σχεδιαστές όπως οι Chopova Lowena, Collina Strada, Imitation of Christ χρησιμοποίησαν το mix and match στις ανοιξιάτικες συλλογές τους. Μην φοβηθείτε να το εντάξετε και εσείς στο δικό σας στυλ.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΟΔΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

Λευκό φόρεμα.

Το λευκό φόρεμα αποτέλεσε τάση για την Εβδομάδα Μόδας της Αμερικής. Μην φοβηθείτε να το δοκιμάσετε και να το συνδυάσετε με μαύρα παπούτσια και αξεσουάρ για να κάνουν αντίθεση.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΟΔΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

Florals.

Η Νέα Υόρκη έφερε τα florals στο προσκήνιο, τα οποία κυριαρχούν για ακόμα μια χρονιά. με τους σχεδιαστές να ποντάρουν στο φλοράλ και για την άνοιξη του 2021.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΟΔΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

Πουά.

Το συγκεκριμένο print κυριάρχησε στις πασαρέλες της Αμερικής. Μεγαλύτερες βούλες, πιο διακριτικές ή με ανατρεπτικό design, το πουά έχει πάντα μια θέση στη γκαρνταρόμπα μας, ανεξαρτήτως εποχής. Μερικοί από τους σχεδιαστές που επέλεξαν το συγκεκριμένο print είναι Batsheva, Halpern, Burberry.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΟΔΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

Τα παραπάνω αποτελούν μερικές από τις τάσεις που επέλεξαν οι σχεδιαστές για τις συλλογές τους στην Εβδομάδα Μόδας της Αμερικής. Εσείς μπορείτε να εντάξετε όσες από αυτές θέλετε στο προσωπικό σας στυλ και να τις εντάξετε στα καθημερινά σας outfits.

DMStyling

Άρθρο: ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΟΔΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
Συγγραφέας: Dimi Styling.
Πηγή: www.vogue.gr

#DMStyling

© 2019 - 2021 dm-styling.com | All Rights Reserved. Dimi Malapani is a Fashion Stylist based in Athens, GR.
Designed by Anastasios Plus