ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ITEMS ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

Το καλοκαίρι θεωρητικά έχει φτάσει στο τέλος του και έχουμε υποδεχτεί τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Η θερμοκρασία όμως εξακολουθεί να είναι στα καλοκαιρινά επίπεδα, κάτι που στη χώρα μας θα ισχύει σίγουρα μέχρι τον Οκτώβριο. Επειδή δεν θέλουμε ακόμα να αποχωριστούμε το mood των καλοκαιρινών διακοπών μας, σε αυτό θα μας βοηθήσουν τα ρούχα που επιλέγουμε να φοράμε καθημερινά. Παρακάτω, σας προτείνω κάποια από τα items που θα εξακολουθούμε να φοράμε μέσα στο φθινόπωρο.

Λευκό πουκάμισο.

Το key item της γκαρνταρόμπας μας που μας συνόδευσε στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις στην παραλία θα συνεχίσει να αποτελεί μια από τις βασικές μας επιλογές και στα outfits στην πόλη. Συνδυάζεται με όλα τα ρούχα και μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση από το πρωί μέχρι το βράδυ.

ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ITEMS ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

Wrap dress.

Τα μακριά αέρινα φορέματα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και δένουν στο πλάι μπορούν να φορεθούν και στη πόλη και να μας θυμίζουν κάτι από καλοκαίρι. συνδυάστε τα με sneakers για τις πρωινές υποχρεώσεις σας ή με mules για μια πιο stylish εμφάνιση.

ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ITEMS ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

Denim shorts.

Όπως είπαμε η θερμοκρασία είναι ακόμα υψηλή, για αυτό δεν υπάρχει λόγος να αποχωριστείτε το denim shorts σας. συνδυάστε το με ένα αέρινο πουκάμισο ή ένα απλό t-shirt και λευκά sneakers για την πρωινή σας εμφάνιση ή με ένα πιο ιδιαίτερο top και stripes sandals για τη βραδινή σας έξοδο στη πόλη.

ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ITEMS ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

Slip dress.

Το φορέσαμε πολύ στο νησί και δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα που θα το βγάλουμε από τη ντουλάπα μας, καθώς μπορεί ακόμα να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φορέστε το με sneakers, αλλά και με τα αγαπημένα σας ψηλά πέδιλα. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε layering προσθέτοντας από πάνω ένα λευκό πουκάμισο ή μια μακριά ζακέτα, όταν ο καιρός θα μας υπενθυμίζει ότι ναι, το φθινόπωρο είναι εδώ.

ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ITEMS ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

Ό,τι εποχή και να έχουμε τα ρούχα είναι ένας τρόπος που μπορεί να μας κάνουν να νιώσουμε όμορφα και να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας. Αν θέλετε λοιπόν θέλετε να συνεχίσετε να νιώθετε το καλοκαίρι και στην πόλη, δημιουργήστε outfits σας θυμίζουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Με αυτό τον τρόπο το φθινόπωρο θα σας φανεί πιο ευχάριστο.

DMStyling

Άρθρο: Τα καλοκαιρινά items που θα συνεχίσουμε να φοράμε και το φθινόπωρο.
Συγγραφέας: Dimi Styling.
Πηγή: www.glow.gr

#DMStyling

© 2019 - 2021 dm-styling.com | All Rights Reserved. Dimi Malapani is a Fashion Stylist based in Athens, GR.
Designed by Anastasios Plus