Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 70'S ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 70'S ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Η δεκαετία των 70’s υπήρξε πολύ καθοριστική για το χώρο της μόδας. Κοινωνικά και πολιτικά γεγονότα που συνέβησαν εκείνη τη δεκαετία επηρέασαν άμεσα και το χώρο της μόδας, καθώς δημιουργήθηκαν νέα trends και τάσεις που σημάδεψαν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μερικά από τα trends της δεκαετίας των 70’s έχουν επιστρέψει και βρίσκονται ήδη στις ντουλάπες μας. Παρακάτω σας παρουσιάζονται μερικά από αυτά και πως μπορείτε να τα φορέσετε και να τα προσαρμόσετε στο προσωπικό σας στυλ.

Flared pants.

Τα παντελόνια με έντονο άνοιγμα στο κάτω μέρος ή αλλιώς τα παντελόνια καμπάνα, όπως είναι γνωστά έχουν επιστρέψει και μας θυμίζουν κάτι από την εποχή των hippies. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε denim, υφασμάτινα ή δερμάτινα και να τα συνδυάστε με απλά t-shirts για casual εμφανίσεις ή με ένα ιδιαίτερο πουκάμισο με puff sleeves. Προτιμήστε να τα συνδυάστε με παπούτσια με τακούνι, ώστε να αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα σας.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 70'S ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Floral prints.

Το floral μοτίβο, σίγουρα μας φέρνει στο μυαλό την εποχή των 70’s. Τονίζουν τη boho διάθεση που υπήρχε εκείνη της περίοδο και γενικότερα μας θυμίζει τη μόδα των hippies που είχαν τα δικά τους trends που επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό την μόδα. Μπορείτε λοιπόν να επενδύσετε σε ένα φόρεμα ή παντελόνι με floral print, το οποίο έχει άκρως καλοκαιρινή διάθεση και σας φτιάχνει ταυτόχρονα και τη ψυχολογία.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 70'S ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Denim dress.

Το τζιν επικρατούσε εκείνη την περίοδο και φυσικά εξακολουθεί και έχει την ίδια δύναμη ακόμα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ιδιαίτερο denim φόρεμα για την καλοκαιρινές εμφανίσεις, καθώς αποτελεί μια εύκολη και ταυτόχρονα stylish επιλογή. Μπορείτε να το συνδυάσετε με sneakers για πρωινές εμφανίσεις, αλλά και με πλατφόρμες που αποτελούν trend για το φετινό καλοκαίρι.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 70'S ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Basket bags.

Με τη Jane Birkin να ήταν από τις πρώτες που λάνσαρε τη basket bag ως trend τη δεκαετία των 70’s, η συγκεκριμένη τσάντα- καλάθι έχει επιστρέψει στην κατηγορία των trends bags ήδη από το περασμένο καλοκαίρι. Αν λοιπόν, σας αρέσει σαν ιδέα μπορείτε να επενδύσετε σε ένα ψάθινο καλάθι-τσάντα και προσθέσετε μια πινελιά στο στυλ σας από τη συγκεκριμένη εποχή.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 70'S ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Αν σας αρέσει το στυλ της συγκεκριμένης δεκαετίας, μπορείτε να δοκιμάσετε να εντάξετε μερικά από τα παραπάνω items στο προσωπικό σας στυλ. Συνδυάστε το σύγχρονα items με στοιχεία από μια εποχή πιο ανέμελη που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τη μόδα.

DMStyling

Άρθρο: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 70'S ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Συγγραφέας: Dimi Styling.
Πηγή: www.glowmagazine.gr

#DMStyling

© 2019 - 2021 dm-styling.com | All Rights Reserved. Dimi Malapani is a Fashion Stylist based in Athens, GR.
Designed by Anastasios Plus