ΟΙΚΟΙ ΜΟΔΑΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19.

Οίκοι μόδας που φτιάχνουν μάσκες για την προστασία από τον COVID-19.
Μπορεί τα αυστηρά μέτρα προστασίας από τον COVID-19 να έχουν περιοριστεί, όμως η χρήση μάσκας και γαντιών είναι σε πολλές περιπτώσεις υποχρεωτική. Από την αρχή αυτή της παγκόσμιας έξαρσης του ιού, πολλοί οίκοι μόδας άλλαξαν την παραγωγή τους και άρχισαν να ράβουν προστατευτικές μάσκες.Οίκοι μόδας που φτιάχνουν μάσκες για την προστασία από τον COVID-19.

Οι οίκοι Gucci και Prada είναι από τις εταιρείες που έχουν ενεργοποιηθεί από πολύ νωρίς, αλλάζοντας την παραγωγή τους σε μάσκες προστασίας από τον ιό και προστατευτικές ποδιές, που προορίζονται για εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης που ασχολούνται με την καταπολέμηση του κορονωϊού. Συγκεκριμένα, Η Prada έχει δωρίσει 110.000 μάσκες και 80.000 ποδιές μια χρήσης σε υγειονομικό προσωπικό, με καθημερινή παράδοση απευθείας από το εργοστάσιο της στη Περούτζια.

Οίκοι μόδας που φτιάχνουν μάσκες για την προστασία από τον COVID-19.

Οι Balenciaga και Saint Laurent , του ομίλου Kering, ανακοίνωσαν ότι θα παράγουν 3 εκατομμύρια μάσκες για τους Γάλλους. Ακόμη, ο οίκος Burberry συμμετέχει στην παγκόσμια προσπάθεια για την καταπολέμηση της πανδημίας του COVID-19, παρέχοντας οικονομική υποστήριξη στους ανθρώπους που πλήττονται από την ασθένεια. Επιπλέον, μετατρέπει το εργοστάσιο στο Castleford του Γιορκσάιρ για να παράγει ρούχα και προστατευτικές μάσκες για τους ασθενείς. Παράλληλα, χρηματοδοτεί την έρευνα για το εμβόλιο ενάντια του ιού, που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Οίκοι μόδας που φτιάχνουν μάσκες για την προστασία από τον COVID-19.

Η Chanel και η Dior ασχολήθηκαν με την παραγωγή μάσκας. Η Maria Grazia Chiuri ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει ξανά τo ατελιέ του Redon χάρη σε μια ομάδα εθελοντών μοδιστρών που συμμετέχουν στην παραγωγή μασκών. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο περιοδικό New York Times , η Chanel έχει ξεκινήσει την παραγωγή μάσκας που προοριζόταν για υγειονομικό προσωπικό της Γαλλίας.

Οίκοι μόδας που φτιάχνουν μάσκες για την προστασία από τον COVID-19.

Σε παγκόσμια κλίμακα, η υπόσχεση της H&M , η οποία θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19, αναδιοργανώνοντας ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού της για να παράγει ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό που θα παρέχεται σε νοσοκομεία και επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο.

Η Mango ανακοίνωσε τη δωρεά 2 εκατομμυρίων μασκών σε ισπανικά νοσοκομεία. Η διανομή, σύμφωνα με τις ενδείξεις του Υπουργείου Υγείας, θα γίνει μέσω του δικτύου εφοδιαστικής της μάρκας για να φτάσει στις δομές που έχουν δεσμευτεί περισσότερο για την καταπολέμηση του κορονωϊού σε ολόκληρη την Ισπανία. Σε αυτή την παγκόσμια κρίσιμη κατάσταση, ο χώρος της μόδας έχει ενωθεί και προσπαθεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο στην αντιμετώπιση του κοινού προβλήματος.

DMStyling

Άρθρο: Οίκοι μόδας που φτιάχνουν μάσκες για την προστασία από τον COVID-19.
Συγγραφέας: Dimi Styling.

Πηγή: Vogue.it

#DMStyling

© 2019 - 2021 dm-styling.com | All Rights Reserved. Dimi Malapani is a Fashion Stylist based in Athens, GR.
Designed by Anastasios Plus