ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΟΔΑΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ!

Ντοκιμαντέρ μόδας που αξίζει να δεις.
Αν έχετε εξαντλήσει όλες τις ταινίες που σχετίζονται με το χώρο της μόδας, μπορείτε να ξεκινήσετε να βλέπετε ντοκιμαντέρ. Υπάρχουν πολλές επιλογές που αναφέρονται στο έργο γνωστών σχεδιαστών, αλλά και γενικότερα στα backstage του χώρου της μόδας, τα οποία δεν βλέπουμε και δεν γνωρίζουμε.

7 Days Out.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ δείχνει τα backstage για την κολεξιόν της Chanel Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018. Ο art director Karl Lagerfeld και η ομάδα του μας δείχνουν τη διαδικασία της δημιουργίας της κολεξιόν και όλα όσα μπορεί να συμβούν.

Ντοκιμαντέρ μόδας που αξίζει να δεις.

Abstract: The Art of Design.

Το Art of Design μας περιγράφει τη διαδικασία του σχεδιασμού και της απεικόνισης ρούχων και παπουτσιών. Το ντοκιμαντέρ ξεκινάει από τον θρύλο της Nike, Tinker Hatfield και τη γραφίστρια Paula Scher. Όσοι θέλουν να δουν τι χρειάζεται για να αξιοποιήσουν το δημιουργικό τους ταλέντο, θα πρέπει να ρίξει μια ματιά και να εμπνευστεί από τις συγκεκριμένες ιστορίες.

Ντοκιμαντέρ μόδας που αξίζει να δεις.

Dries.

Το Dries περιγράφει το πάθος ενός καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας, τον Dries Van Noten. Μπορούμε να δούμε την ενέργεια, το πάθος, αλλά και το άγχος του σχεδιαστή για τη δημιουργία των παγκοσμίας φήμης ρούχων του.

Ντοκιμαντέρ μόδας που αξίζει να δεις.

Jeremy Scott: The People’s Designer.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ περιγράφει τη ζωή του Jeremy Scott και την καριέρα του στο γνωστό fashion brand Moschino.

Ντοκιμαντέρ μόδας που αξίζει να δεις.

Manolo: The Boy who Made Shoes for Lizards.

O Manolo Blahnik, ο πιο γνωστός σχεδιαστής παπουτσιών του 21ου αιώνα, μας περιγράφει την αγάπη του για τον σχεδιασμό παπουτσιών και πώς ξεκίνησε το έργο του.

Ντοκιμαντέρ μόδας που αξίζει να δεις.

The First Monday in May.

Το Met Gala είναι ένα από τα πιο δυναμικά γεγονότα στον κόσμο της μόδας ετησίως, όπου διάσημες προσωπικότητες συγκεντρώνονται για να συγκεντρώσουν χρήματα για το Met Museum’s Costume Institute, με βάση το θέμα που είναι διαφορετικό κάθε χρόνο. Το ντοκιμαντέρ αυτό, περιγράφει τη διαδικασία που ακολουθεί η Anna Wintour και η ομάδα της για να καταφέρουν να δημιουργήσουν την τέλεια διεξαγωγή του show.

Ντοκιμαντέρ μόδας που αξίζει να δεις.

The True Cost.

Δυστυχώς ο χώρος της μόδας είναι ένας από τους παράγοντες που ευθύνεται για τη μόλυνση του περιβάλλοντος. Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ μας ενημερώνει για τις επιπτώσεις του καταναλωτισμού και τον ατελείωτο κύκλο δημιουργίας fashion trends.

Ντοκιμαντέρ μόδας που αξίζει να δεις.DMStyling

Άρθρο: Ντοκιμαντέρ μόδας που αξίζει να δεις
Συγγραφέας: Dimi Styling.
Πηγή:www.hypebae.com

#DMStyling

© 2019 - 2021 dm-styling.com | All Rights Reserved. Dimi Malapani is a Fashion Stylist based in Athens, GR.
Designed by Anastasios Plus