Αρβύλες με φόρεμα: ιδέες για φορέσεις και εσύ τον νέο hot συνδυασμό.

Αρβύλες με φόρεμα: ιδέες για φορέσεις και εσύ τον νέο hot συνδυασμό.

Αρβύλες με φόρεμα: ιδέες για φορέσεις και εσύ τον νέο hot συνδυασμό.

Έχεις παρατηρήσει ότι ένας συνδυασμός που φοριέται πολύ και επιλέγεται από πολλές, είναι ο συνδυασμός έντονης αρβύλας με girly φόρεμα. Μπορείς να συνδυάσεις δύο στοιχεία με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα το ένα από το άλλο και το αποτέλεσμα θα το λατρέψεις. Παρακάτω, θα βρεις διάφορες ιδέες για να δημιουργήσεις και εσύ το δικό σου αγαπημένο alternative συνδυασμό με φόρεμα και αρβύλες.

1. Πουά φόρεμα.

Δοκίμασε να φορέσεις το αγαπημένο σου πουά, αέρινο φόρεμα με τις δυναμικές αρβύλες σου για να δημιουργήσεις ένα girly outfits, με δυναμικά στοιχεία. Tip: για πανωφόρι φόρεσε ένα leather jacket και είσαι έτοιμη!!

Αρβύλες με φόρεμα: ιδέες για φορέσεις και εσύ τον νέο hot συνδυασμό.2. Με animal print.

Εννοείται ότι δεν θα λείπει το animal print από τον πιο hot συνδυασμό. Φόρεσε το φόρεμα ή τη φούστα σου σε animal print και απογείωσέ το συνδυάζοντας τις μαύρες αρβύλες σου.

Αρβύλες με φόρεμα: ιδέες για φορέσεις και εσύ τον νέο hot συνδυασμό.3. Με το πλεκτό σου φόρεμα.

Τα πλεκτά γενικότερα είναι trend για αυτό το χειμώνα και συγκεκριμένα τα πλεκτά φορέματα. Συνδύασε λοιπόν το πλεκτό φόρεμά σου με τις έντονες αρβύλες σου για ένα stylish με rock στοιχεία outfit.

Αρβύλες με φόρεμα: ιδέες για φορέσεις και εσύ τον νέο hot συνδυασμό.4. Night out.

Μπορείς να κάνεις τον συγκεκριμένο συνδυασμό και για την βραδινή σου έξοδο. Εάν επιλέξεις ένα φόρεμα με έντονο glam στοιχείο, μπορείς να το κάνεις πιο rock και aggressive αν το συνδυάσεις με τις αρβύλες σου. Εναλλακτικό, έντονο, ιδιαίτερο για εσένα που σου αρέσει να πειραματίζεσαι.

Αρβύλες με φόρεμα: ιδέες για φορέσεις και εσύ τον νέο hot συνδυασμό.Συνδύασε λοιπόν, δύο διαφορετικά items, ένα girly φόρεμα με τις πιο “aggressive” αρβύλες σου και θα έχεις φτιάξει ένα ιδιαίτερο outfit, με διαφορετικά στοιχεία, για εσένα που σου αρέσει το διαφορετικό, το περίεργο, το εναλλακτικό.

DMStyling.Πηγή φωτογραφιών: Pinterest

#DMStyling

© 2019 - 2020 dm-styling.com | All Rights Reserved. Dimi Malapani is a Fashion Stylist based in Athens, GR.
Designed by Anastasios Plus (A+)